Stacks Image 2364

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

    

Stacks Image 4626
Stacks Image 4629
Stacks Image 4632
Stacks Image 4635

Programma

Hieronder treft u een overzicht aan van de gratis activiteiten die HetWerkt!Wijchen organiseert voor werkzoekenden uit de gemeente Wijchen.

Aanmelden voor een workshop kan door een e-mail te sturen naar info@hetwerktwijchen.nl of via ons aanmeldformulier!
U kunt zich inschrijven voor twee workshops. Wanneer u belangstelling heeft voor meerdere workshops, dan plaatsen we u op een wachtlijst.

Let op! vol=vol.

Voor meer informatie over de workshop en hoe u zich kunt aanmelden, klik op de titel van de workshop

HetWerkt! Café

2 april 2019
Van 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 09.45)
Kasteel Wijchen

Weet jij hoe je jouw lichaam gezond houdt? Janny de Best, natuurgeneeskundige bij High Care 3000, komt ons vertellen wat bewerkte en pure voeding doet met lichaam en geest.

Je leert hoe jij je fitter en gezonder kunt maken en voelen. Ook vertelt Janny hoe je ziektes en bijvoorbeeld de kans op een burn-out kunt verminderen.

Workshops

Gratis workshop 'Van denken naar doen'

Dinsdag 26 maart
10:00 tot 11:30
Raadszaal in het Kasteel Wijchen

Birgit Vandermeulen is (loopbaan)coach en werkt zowel voor particulieren die een stap in hun ontwikkeling willen zetten als voor bedrijven die hun medewerkers ontwikkeling gunnen. Haar bedrijf heet Feelwise.

Birgit is 5 februari jl. als gastspreker aanwezig geweest bij HetWerkt! Café. Daar heeft zij een korte workshop ‘Dromen en Drijfveren’ gegeven. Tijdens de workshop van 26 maart gaan we hierop door. Ook als jij de workshop in februari niet hebt gevolgd, kan deze vervolgworkshop voor jou een waardevol reflectiemoment zijn.

Wil jij ook meer regie over je eigen leven? Je gaat op zoek naar dat kleins of groots dat jou belemmert om je talenten en drijfveren verder vorm te geven en in actie te komen. Na afloop van de workshop ga je met een concrete actie en een concrete hulpbron naar huis.

Aanmelden: uiterlijk 20 maart via Secretaris@hetwerktwijchen.nl
(let op: vol =vol)